Verzekering

Er zijn zoveel verzekeringen waardoor u niet goed meer weet welke verzekeringen noodzakelijk zijn. Van een autoverzekering, zorgverzekering, rechtsbijstandsverzekering tot een fietsverzekering, wij hebben er verstand van. We kijken verder dan alleen naar de goedkoopste verzekering. De polisvoorwaarden moeten namelijk ook goed zijn. Soms is het beter om een iets duurdere verzekering te nemen. Mocht er dan schade zijn dan wordt het wel gedekt. Dat is tenslotte de reden waarom u een verzekering heeft afgesloten.

Het is ons dagelijks werk om voor onze klanten een zo’n compleet mogelijke verzekering te sluiten, tegen een zo laag mogelijke prijs. En om te zorgen dat de verzekeringen ook in de toekomst optimaal voor u blijven. Daar komen diverse vaardigheden bij kijken. We lichten u er een paar toe.

1. Vergelijken, ook bij lopende verzekeringen

Wij adviseren onze klanten om hun verzekeringen een keer per jaar door ons te laten vergelijken. Zijn deze nog steeds de meest ideale voor uw situatie? Zeker als een verzekeraar de prijs van de verzekeringen verhoogt, raden wij aan om ons eens rond te laten kijken.

2. Controleren van de voorwaarden

Wij staren ons nooit blind op de prijs. Ook de voorwaarden zijn van groot belang. Wij vergelijken bij welke schade de verzekering wel of niet uitkeert. Zo prikken wij ook door termen heen als ‘uitgebreid’ en ‘extra uitgebreid’ bij een verzekering. Wij controleren welke schades er daadwerkelijk worden gedekt tegen welke prijs..

3. Bent u onderverzekerd? Oververzekerd? Of dubbel verzekerd?

Onderverzekerd zijn betekent dat het bedrag waarvoor u verzekerd bent, te laag is om een eventuele schade volledig te vergoeden. Daartegenover staat oververzekering. Ook dat kan u veel geld kosten. Een relatief onbekende vorm van oververzekering gaat erover of de dekking wel relevant is voor uw situatie. Bijvoorbeeld: als u op de tiende verdieping van een flat woont, heeft u geen dekking voor diefstal van spullen uit uw tuin nodig.

4. Verhoog uw eigen risico

Veel verzekeringen kennen een eigen risico. Als u schade heeft, betaalt u dan zelf een deel. Als u kiest voor een hoger eigen risico, krijgt u korting op de maandelijkse premie. Echter, wij adviseren dit alleen als u voldoende eigen geld heeft om dit hogere eigen risico te betalen.

5. Neem een pakket

Soms loont het om meerdere verzekeringen in een pakket onder te brengen bij één verzekeraar. Veel partijen geven u dan een korting. Echter, niet elk pakket is altijd voordeliger. Kortom, maak gebruik van onze kennis en ervaring om uw verzekeringspakket optimaal samen te stellen en te laten blijven.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Comments are closed.